172016nov
Gyümölcs- és zöldségkrisály esszenciák

Gyümölcs- és zöldségkrisály esszenciák

Elveszettnek érzi magát a roppant vitaminkínálat láttán? Nem tudja, minek alapján döntsön?

Nos, ezt a gondját is megoldják a különféle gyümölcsök és zöldségek víztartalom nélküli aktív kristályporai! Természetes formában tartalmazzák ugyanis a vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, egyéb fontos tápanyagokat, és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes.

Ráadásul a kristálycukorhoz hasonló halmazállapota miatt a gyerekek is élvezettel fogyaszthatják – így az egész család vitaminszükséglete egy csapásra megoldható – csak adagolás kérdése!

Az ellenőrzött ÖKO gazdaságokból származó nyers gyümölcsöket és zöldségeket a Dr. Papp László és kutatócsoportja (Központi Élelmiszer Kutató Intézet) által kidolgozott technológiával, a világon egyedülálló know-how alapján kristályosítják. Évekig biztosítható így a gyümölcsök és zöldségek frissessége – pasztörizálás vagy tartósítószerek nélkül!

Ha Ön szeretné megóvni családját a tartósítószerektől, színezékektől, adalékanyagoktól, íz-fokozóktól, szintetikus vitaminoktól, mesterséges édesítőktől, és egyéb káros anyagtól, a gyümölcs-, és zöldségkristály készítmények mentesek ezektől! A világon egyedülálló kristályokkal lehetségessé vált, hogy valóban tiszta zöldségekhez és gyümölcsökhöz juthassunk!

Élelmiszernek minősülő készítmény!

Átlagban 20 dkg gyümölcskristály előállításához 6-8 kg gyümölcsöt használnak fel, éppen ezért egyetlen teáskanálnyi adagban az eredeti gyümölcs tartalmának többszöröse található! Fedezi illetve hiány esetén pótolja a vitamin-, és ásványi anyag szükségletünket!

Forrás: http://www.mindenamiegeszseges.hu/szemelyre-szolo-elet/gyzkristaly