A PayPal banki rendszer felületén keresztül bankkártyás fizetéssel teljesítheti a kifizetést. A PayPal rendszer gyors és teljesen biztonságos.

Mintavételi egységcsomagunkat - mely tartalmazza a hajminta levételéhez szükséges eszközöket és egy részletes leírást - a 20 USD előleg bankkártyás kifizetése után kb. 2 munkanappal kapja meg. A mintavételi csomagokat Magyarországról postázzuk ajánlott küldeményként.

Ön a hajmintát (az egységcsomagban található speciális borítékban) postai úton juttatja el floridai munkatársunkhoz. A hajminta átvételéről munkatársunk értesíti, és a vizsgálati díj fennmaradó részéről fizetési bekérőt küld Önnek.

Regisztráció, ellenőrzés és a vizsgálati díj beérkezését követően a minták azonnal továbbításra kerülnek az amerikai laborba. A lelet a laboratóriumba történt megküldést követő 7-10 naptári napon belül készül el.

Amint a laboratórium elkészítette az elemzést, továbbítjuk azt Önnek elektronikus formában.

A vásárlást igazoló számlát e-mailen küldjük meg Önnek.

A magyar nyelvű telefonos vagy skype konzultációt hajszövet analízis szakértőnk előre egyeztetett időpontban tartja meg.

A maximum 1,5 órás konzultáció során szakértőnk:

  • a hajanalízis leletet részletesen kiértékeli és értelmezi bővebb magyarázattal, bepillantást engedve az egyes értékek mögött rejlő törvényszerűségekre,
  • részletes javaslatot tesz a leletben feltárt ásványianyag- illetve vitamin hiány pótlására Magyarországon is beszerezhető táplálékkiegészítőkből (napi adagolással),
  • tanácsot ad a lelet alapján esetlegesen feltárt egészségügyi problémák megoldásával kapcsolatos további teendőkről.

A konzultációt követően szakértőnk a konzultáció teljes írásos anyagát megküldi kedves Kliensünknek, és emailen a továbbiakban felmerülő kérdésekre még 1 hónapon keresztül válaszol.

 

Angol nyelvű hajanalízis csomag egyéni konzultációval 20 USD előleg (a fennmaradó 134 USD a hajminta átvételekor lesz esedékes)