Az online megrendelést követően egységcsomagunkat - mely tartalmazza a mintavételhez szükséges eszközöket és egy részletes leírást - a megrendeléstől számított kb. 2 munkanappal kapja meg ajánlott postai küldeményként. A hajmintát (az egységcsomagban lévő borítékban) postai úton kell eljuttatni floridai munkatársunkhoz, az egységcsomagban található válaszborítékban.

A leadott hajminta elemzését az Egyesült Államok-beli Trace Elements, Inc. minősített klinikai laboratórium végzi. A vizsgálat ideje az Ön által megküldött hajminta átvételétől számított 7-10 nap.

hajlabor hajanalízis, laboratóriumi vizsgálat

A laboratórium elektronikus formátumban (.pdf) bocsátja rendelkezésre a hajszövet elemzés leletet, amelyet a megrendeléskor megadott e-mail címre küldünk el. Amennyiben magyar nyelvű szakfordítást is rendelt, azt a lelet elkészülését követő 5 munkanapon belül juttatjuk el e-mail címére. Az elemzés angol nyelven készül, természetesen szakfordítónk igény esetén utólagosan is elkészíti a magyar nyelvű szakfordítást $28/lelet áron.

A szervezet állapotától függően a lelet (elemzés) átlagosan 8-16 oldalas dokumentum, ajánlásokkal és dietetikai javaslatokkal kiegészítve. Ezen kívül egy, a kezelőorvosának összeállított 6-8 oldalas analízist is a rendelkezésére bocsájtunk. Amennyiben szükségesnek érzi, a lelet értelmezéséhez külön díjazás ellenében segítséget kérhet hivatásos hajszövet analízis specialiánktól, Harmund Mónikától.

Javasoljuk, hogy konzultáljon kezelő- vagy háziorvosával, és kérje ki a véleményét a lehetséges kezelési módokról!

Amennyiben a laboratórium kutatóorvosai az elvégzett hajszövet analízis eredményei alapján szükségesnek látják, javaslatokat tesznek különböző táplálékkiegészítők (vitaminok, ásványi anyagok, méregtelenítő készítmények) szedésére is. Ezeket a táplálékkiegészítőket Ön személyesen megrendelheti cégünktől független online üzletekből, illetve hajanalízis specialistánkkal, valamint kezelő- vagy háziorvosával, gyógyszerészével történt konzultáció után beszerezheti az Önnek leginkább megfelelő készítményt patikából vagy drogériából.