A PayPal banki rendszer felületén keresztül bankkártyás fizetéssel teljesítheti a kifizetést. A PayPal rendszer gyors és teljesen biztonságos.

Mintavételi egységcsomagunkat - mely tartalmazza a hajminta levételéhez szükséges eszközöket és egy részletes leírást - a 20 USD előleg bankkártyás kifizetése után kb. 2 munkanappal kapja meg. A mintavételi csomagokat Magyarországról postázzuk ajánlott küldeményként.

Ön a hajmintát (az egységcsomagban található speciális borítékban) postai úton juttatja el floridai munkatársunkhoz. A hajminta átvételéről munkatársunk értesíti, és a vizsgálati díj fennmaradó részéről fizetési bekérőt küld Önnek.

Regisztráció, ellenőrzés és a vizsgálati díj beérkezését követően a minták azonnal továbbításra kerülnek az amerikai laborba. A lelet a laboratóriumba történt megküldést követő 7-10 naptári napon belül készül el.

Amint a laboratórium elkészítette az elemzést, továbbítjuk azt Önnek elektronikus formában.

A magyar nyelvű szakfordítást a lelet elkészültét követő 5 munkanappal bocsájtjuk rendelkezésére.

A vásárlást igazoló számlát e-mailen küldjük meg Önnek.

EXTRA: szakértőnk a leletben foglaltak alapján összeállítja az ajánlott napi ásványianyag- és vitamin szükségletet, amely dokumentumot az eredeti angol lelettel együtt küldjük meg Önnek.

Magyar nyelvű hajszövet analízis csomag 20 USD előleg (a fennmaradó 132 USD a hajminta átvételekor lesz esedékes)