"Két éves kislányom születése óta nem bírja a vegyszeres ételeket (anyatejen át szűrve sem), vegyi édesítőket, műfüstölésű ételeket, füstaromákat, nurofent, panadolt. Kisbabaként szörnyű kiütéses volt, ami totyogós korára égő vörös foltossággá “tompult”. A hajanalízis elvégzésével kiderült, hogy krónikus cinkhiánya van, és ez okozza a bőrkiütéseket. Az előírt mennyiségű pótlással viszont a bőrtüneteit pár hét leforgása alatt elfújta a cink! Már ehet füstaromás virslit, és akár prágai sonkát is! Nagyon örülünk a gyógyulásnak!"

Gábor-Szilágyi Anikó

"Lányom a gimnázium alatt versenyszerűen sportolt. Ebben az időben, bár nem tökéletes rendszerességgel (5-10 nap szórás), de egyéb panasz nélkül menstruált. Miután elkezdett egyetemre járni, annyi órája volt, hogy a sport háttérbe szorult, csupán heti egy-két alkalomra redukálódott. Az egyetem második évében a vizsgaidőszak végére, annyira lemerült a szervezete, hogy attól fogva minden menstruáció egy rémálommá vált. Görcsös fájdalma semmilyen fájdalomcsillapítóra nem reagált. Ájulásig fokozódott, majd hányásba torkollott. Bár nagyon keveset evett, mégsem tudott fogyni. A hajanalízis alapján lemerült a mellékveséje és a pajzsmirigye. Elkezdte szedni a javasolt készítményeket és már az első menstruáció könnyebben zajlott, majd elviselhetővé redukálódott a fájdalma. Ma már normálisan eszik, és a testsúlya tökéletes szintre állt be."

Dr. Jónás Eszter

"Maximálisan elégedett vagyok a Hajlabor szolgáltatásával. Gyors és kimerítő diagnózis. A legjobban az „tetszik” benne, hogy nem kell elmenni itthonról, érdekes és sokszor megdöbbentő dolgokat tár fel. Konkrét probléma/kérdés nélkül csináltattuk meg és az ajánlott étrendváltástól egy régi bőrprobléma azonnal megoldódott!"

Krezinger-Lloyd Zita

"Nagyon elégedett vagyok a Hajlabor hajszövet analízisével, mert olyan egészségügyi problémákra is fényt derített, amit vérvétellel és egyéb vizsgálatokkal nem mutattak ki. Gyorsabb, pontos, korrekt, minden részletre kiterjedő szakvéleményt kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hajlabort!"

Dr. Fábián-Haraszti Zsuzsanna

"Kisfiam születését követően csomókban, abnormális mennyiségben kezdett el hullani a hajam. Elvégeztettem az analízist, és megtudtam, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, ami összefüggésbe hozható a hajhullásommal. Elkezdtem szedni a személyre szabottan ajánlott ásványokat és vitaminokat, és közel 2,5 hónap alatt normalizálódott az állapotom, a hajam már egyáltalán nem hullik! Sőt, a kiegészítők hatására fogyni is elkezdtem, eddig 4,5 kg-tól szabadultam meg, nagyon jól érzem magamat! Kíváncsi vagyok, hogy a kúra végéig még mennyi súlyt tudok leadni. Hálás köszönetem a Hajlabornak, hogy megoldást nyújtottak a problémámra!"

Csányi Mónika

"Bár volt sejtésünk a problémákról, például, hogy lassú az anyagcsere működésem és ebből származik egy csomó problémám, ez igazolódott. Feltehetően ebből eredeztethető, hogy volt vastagbél daganatom, amivel azóta már kétszer is műtöttek. Azt gondolom, hogy egy ilyen fájdalommal nem járó tájékoztató jellegű vizsgálat azonban ha mindenki számára elérhető lenne, sok betegség időben felfedezhető esetleg megelőzhető lenne. Én mindenképpen hálával és köszönettel tartozom...."

Becher Jánosné

"4 év tünetmentesség után sajnos újabb daganatot találtak egy szűrővizsgálaton, a tüdőmön. Az eddigi tapasztalatok alapján elutasítottam a hagyományos "biopszia-műtét-kemoterápia" protokollt. Így nem tudtam, hogy milyen indulatú és típusú a daganat. Lányom javaslatára megcsináltattam a hajszövet analízist. A leletemben nem szerepeltek egyértelműen rákra utaló értékek, ez nagyon megnyugtatott, nagy lelkierőt adott. Később tumormarker vizsgálatom is igazolta a hajszövet eredményem, az összes szintem határértéken belül szerepelt. Tartom a javasolt diétát és a táplálék kiegészítőkre tett javaslatot is megfogadtam. 7 hónapja diagnosztizálták a tumort, nem egyenletesen, de mai napig jól vagyok. Elégedett vagyok a Hajlabor munkájával, gyorsaságukkal, a munkatársak empátiájával és segítőkészségével. A leletem 20 oldal hosszú és rengeteg információt tartalmaz. Jó szívevvel ajánlom a szolgáltatást."

Nagy Ilona

"Vettem észre javulást leginkább az első két hétben, utána már egy kis visszaesés történt, de az eredetihez képest sokkal jobb. Fizikai és szellemi területen is poztiv változást figyeltem meg. A diéta az már nem volt könnyű számomra, de próbáltam figyelni rá. A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve, másoknak is szívesen ajánlom."

Szabóné Mihucz Marianna

"Úgy érzem, hogy nagy részben talalóak az elemzések, bár nem mindenben találok logikát. Mindent összevetve, meg vagyok elégedve az elemzéssel, a munkájukkal pedig nagyon! You are very professional, and thorough! I like that a lot! :)) Köszönöm!!!"

Judith Molnar

"A nyújtott szolgáltatással, a javasolt diétával és étrend kiegészítőkkel elégedett vagyok. Sokat segített a fizikai állapotom helyreállításában."

Tóth Péter

"Szuper a teszteredmény szerkezete, sok mindent megértettem, sokat alàtàmasztott, nagyon elégedettek vagyunk."

Morell Eszter

"Ez egy nagyon jó vizsgálat, tényleg minden benne van."

Surdykné Nagy Edit